Image by engin akyurt

Rotgrønnsaker er en del av grunnmuren i det norske kjøkkenet, og de bidrar med unik smak, farge og mange viktige vitaminer.

 

Rotgrønnsakene er allsidige, med masse herlig sødme.

Gulrot

Gulrot er noe som alle kjenner til, og det er ikke tilfeldig at det er en av de mest spiste grønnsakene i landet.

Ingefær

Ingefær er en gammel kulturplante som har vært dyrket i mange tusen år.

Knaskegulrot

Små knaskerøtter i passende pakning.

Kålrot

Kålrot, eller kålrabi, er en nær slektning av kål.

Pastinakk

Før poteten ble introdusert i Norge så var pastinakken den viktigste kilden til stivelse.

Persillerot

Persillerot er en hvit rot med lysebrune striper.

Reddik

Reddik er en samling av flere rotdelikatesser.

Sellerirot

Sellerirot, eller knollselleri, er veldig anvendelig og passer godt inn i mange retter.