Image by PhotographyCourse
Image by PhotographyCourse
Image by PhotographyCourse
Image by Lucian Alexe

Aubergine

Aubergine er en grønnsak som kan brukes til mye, og har ofte blitt en favoritt i grønnsaksretter da den både har lavt energi- og fettinnhold, og er en god kilde til protein og kostfiber.

 

Den brukes i salater, gryteretter, gratenger, i supper, og i egne retter.

Image by Lucian Alexe

Radicchio Rosso 

Aubergine er en grønnsak som kan brukes til mye, og har ofte blitt en favoritt i grønnsaksretter da den både har lavt energi- og fettinnhold, og er en god kilde til protein og kostfiber.

 

Den brukes i salater, gryteretter, gratenger, i supper, og i egne retter.

Image by PhotographyCourse
Image by Lucian Alexe

Aubergine

Aubergine er en grønnsak som kan brukes til mye, og har ofte blitt en favoritt i grønnsaksretter da den både har lavt energi- og fettinnhold, og er en god kilde til protein og kostfiber.

 

Den brukes i salater, gryteretter, gratenger, i supper, og i egne retter.

Image by Lucian Alexe

Aubergine er en grønnsak som kan brukes til mye, og har ofte blitt en favoritt i grønnsaksretter da den både har lavt energi- og fettinnhold, og er en god kilde til protein og kostfiber.

 

Den brukes i salater, gryteretter, gratenger, i supper, og i egne retter.

Løk matretter Finstad (15).png
Løk matretter Finstad (16).png

Radicchio Rosso

Raddichio rosso danner små, runde og hardt sammenknyttede hoder. Bladene er mørkerøde med hvite nerver og smaken er bitter.

Den brukes mest i blanding med andre salater. Det finnes flere typer Raddichio, med forskjellige form og grad av bitterhet. Bitre salater, som radicchio, kan legges i lunkent vann i 15 min før de skal brukes. Da vil det meste av bitterheten forsvinne.